Церемонията по раздаването на антинаградите Златни малинки ще се проведе

...
Церемонията по раздаването на антинаградите Златни малинки ще се проведе
Коментари Харесай

Златните малинки ще „наградят“ най-лошите филми през уикенда - slava.bg

Церемонията по раздаването на антинаградите Златни малинки ще се организира тази събота. Това оповестиха от екипа на наградите, които обичайно и тази година ще слагат под светлините на прожекторите най-лошите филми от отминалите 12 месеца.

Въпреки че нормално „ спечелилите “ се афишират в нощта преди оскарите, този път Златните малинки сформират личен график на осъществяване в опит да разширят периметъра на събитието си.

На церемонията в събота не се чакат повече от 250 индивида, като всички присъстващи ще бъдат разпръснати в залата в Ел Ей, тъй че да съблюдавам нужната отдалеченост. От екипа предизвестяват, че всеки присъстващ би трябвало да носи личен дезинфектант за ръце.

"Имахме концепция да създадем ние подобен с алкохол (не подобен, който става за пиене) и алое вера, само че съставките към този момент липсват от магазините " обясниха от Златните малинки.

Припомняме, че с най-вече номинации тази година са мюзикълът „ Котките “, „ Рамбо: Последна кръв “ и „ Погребението на семейство Мадея “.

Източник: Monitor
Снимка: Movieweb
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР