Церемонията на тазгодишните награди Еми“ се проведе едновременно в Лос

...
Церемонията на тазгодишните награди Еми“ се проведе едновременно в Лос
Коментари Харесай

Еми 2021: Най-приказните тоалети от червения килим

Церемонията на тазгодишните награди „ Еми “ се организира по едно и също време в Лос Анджелис и в Лондон. На острова на аления килим се откроиха по-минималистични тоалети, като Джилиън Андерсън беше изключителна елегантна в Chloe, до момента в който още веднъж се открои с ексцентрична визия, дело на Miu Miu.
               

Отвъд океана обаче звездите бяха по-смели и ни демонстрираха невероятна палитра от цветове. От алената рокля Carolina Herrera на Сара Полсън през неоновия тоалет на Микаела Коел до приказната рокля на Аня Тейлър-Джой, която още веднъж се довери на. На именитата фешън къща беше и изисканият тоалет в зелено на Яра Шахиди, който беше с емфатичен ретро образ, напомнящ на холивудските митове Одри Хепбърн и Грейс Кели.
               

Актрисата и режисьорка Емералд Фенел беше избрала блестяща рокля на Valentino, до момента в който още веднъж бе семпла, само че доста елегантна в черен тоалет на Armani Prive.
               

Не по-малко красива беше Катрин Зита-Джоунс, която мина по аления килим с обичания си мъж Майкъл Дъглас. Сред най-ефектните тоалети се подреди и този на Синтия Ериво, дело на Louis Vuitton.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР