Церемонията, на която лично президентът Путин награди с орден обвинения

...
Церемонията, на която лично президентът Путин награди с орден обвинения
Коментари Харесай

Москва се подигра със София

Церемонията, на която персонално президентът Путин награди с медал обвинявания в шпионаж в интерес на Русия български жител Малинов, е обществено оскърбление освен за българските управляващи, само че и за всички нас, жителите, които ги избираме и назначаваме. Затова обаче не е отговорна Москва, която поредно организира своята политика и пази ползите си.

Вината за следващото оскърбление носят управляващите в София, персонално министър председателят Бойко Борисов, както и станалата към този момент пословична по света българска Върховна касационна прокуратура с нейното управление.

Знаем, че Малинов е изявен русофил по разбиране и той не го крие. Знаем от него самия, че обратно на мнението на болшинството жители, които желаят България да е част от демократичния свят, той и неговите съратници работят България да е част от Евразия и по възможност- част от Русия. Знаем персонално от него, че " след Крим идва България ".

Знаем също по този начин, че Малинов е съучаствал в схеми за прехвърлянето на контрола на активите на фалираната КТБ, в това число на националния телеком, на оръжейния цех " Дунарит " и други към съветски кръгове, омесени с съветските специфични служби и под земята свят. Това е правено с експлицитната цел тази активи " да не попаднат в български ръце ".

В същото време ние виждаме дейностите на българските управляващи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР