Церемония по връчването на European Border Breakers Awards (EBBA) ще

...
Церемония по връчването на European Border Breakers Awards (EBBA) ще
Коментари Харесай

Връчват наградите EBBA Кристиан Костов е един от 10-те финалисти

Церемония по връчването на European Border Breakers Awards (EBBA) ще се състои довечера в Грьонинген, Холандия. Наградите EBBA се връчват на дебютиращи европейски реализатори, добили огромна известност отвън границите на личната си страна. В края на церемонията ще бъде разгласен и носителят на Public Choice Award - премията на публиката. Домакин на лайв шоуто в Грьонинген ще бъде фамозният английски музикант и ефирен водещ Джулс Холанд.

За първи път в историята на влиятелните европейски награди България има победител. Кристиан Костов е един от 10-те финалисти, притежател на наградата ЕВВА.

Кристиан научи за премията онлайн в ефира на стратегия " Хоризонт " в предаването " Евробокс ":

Наградата е неповторима! Много съм благополучен! Не мога да допускам! Всичко върви нагоре за мен и то тъй като стъпих на сцената в България!

Тази премия включва Кристиан Костов в звездния тим на младите реализатори в Европа, измежду които са Адел, Индила, Александра Стан и Дуа Липа.

Събитието е част от неповторимия за Европа фестивал за поп и рок музика " Евросоник ", подсилен от Европейската комисия по програмата " Creative Europe " и се реализират с медийната поддръжка на Eвропейския съюз за радио и телевизия, ЕBU.

Партньор за България е Българското национално радио.

Церемонията по връчването на премиите EBBA можете да наблюдавате онлайн ТУК. Началото на събитието е в 20.15 часа българско време. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР