Церемония по предаването на 8 нови екологични автобуса Юйтун“ (Yutong),

...
Церемония по предаването на 8 нови екологични автобуса Юйтун“ (Yutong),
Коментари Харесай

Новите екологични автобуси на Габрово ще бъдат представени на 11 юни

Церемония по предаването на 8 нови екологични рейса „ Юйтун “ (Yutong), задвижвани на природен газ, ще се състои в Габрово на 11 юни 2020 година Представянето ще бъде от 11:00 часа на площад „ Възраждане “ (пред Общинската администрация).
От името на доставчика – „ Българска автомобилна промишленост “ ЕАД, представител на най-големия китайски производител на рейсове „ Джънджоу Юйтун Бус “ (Zhengzhou Yutong Bus), комерсиалният шеф Тодор Стойков алегорично ще съобщи ключовете.
Обновяването на автопарка на публичния градски превоз се извършва посредством план , финансиран по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014 – 2020 година Новите рейсове са 12-метрови, нископодови, с корпус от двойно галванизирана стомана, имат механична рампа и система за наклоняване, което улеснява качването на трудноподвижни лица и майки с колички.


Стойността на един рейс е 474 000 лева, а общата сума по контракта за доставка е 3 792 000 лева, който включва и гаранционно обслужване за 24 месеца или 100 хиляди км.
С това новите екологични рейсове в Габрово стават общо 11. През предходната година бяха добити три чешки метанови рейса, а през есента се чака и доставката на последните по плана три 12-метрови електробуса.
Събитието е отворено за медии, жители и всички заинтригувани страни.
Каним всички да се срещнат от близко с най-новата облага за градския превоз на Габрово и да вземат участие в демонстрационна обиколка!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР