Цензурирането на американския президент Доналд Тръмп от социалните мрежи не

...
Цензурирането на американския президент Доналд Тръмп от социалните мрежи не
Коментари Харесай

Експерт: Силата на социалните медии е огромна

Цензурирането на американския президент Доналд Тръмп от обществените мрежи освен е невиждано, само че и неуместно, макар че медията е частна.
Да не забравяме, че и Хитлер и Сталин са се въздигнали под звуците на овации. Не бива да се радваме на сходна глоба даже и да е на наш зложелател, тъй като по-късно е нужно доста малко, с цел да се приложи на доста други.
 Доналд Тръмп и първата дама Мелания с прощални изявления (ВИДЕО) Доналд Тръмп и първата дама Мелания с прощални изявления (ВИДЕО)
Действащият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп е записал прощално видеопослание в качеството си на началник на администрацията на Вашингтон, съоб...
Това разяснява пред Радио София Александър Ненов, експерт по обществени мрежи.
Законите пазят притежателите на частни медии за всевъзможни сходни дейности.
Въпросът обаче е дали тези правила и критерии се ползват и върху другите консуматори, а не изборно. Само в случай че е по този начин – се основава усещането за правдивост.
„ Силата на обществените медии е голяма и те безусловно са способни да диктуват хода на международната политика. В съответния случай те като че ли споделиха: „ Ние към този момент играем с новия президент “. Всъщност надали ще са доста страдащите, които няма да четат туитовете на Тръмп. В България също доста консуматори на обществените медии живеят добре и без да следват политици там “, добави Ненов.
 Коронавирусът: Тръмп анулира възбраната за влизане на чужденци в Съединени американски щати, Байдън се готви да я възвърне Коронавирусът: Тръмп анулира възбраната за влизане на чужденци в Съединени американски щати, Байдън се готви да я възвърне
От 26 януари, актуалният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп реши да отстрани с изпълнителна заповед рестриктивните мерки за влизане в страната от п...
Според него интернет колоси могат да чакат удар още в първия месец на Байдън, тъй като съгласно демократите те са станали големи и е добре да бъдат ограничавани и раздробени на по-малки компании, в това число и в тях да влизат държавни сътрудници. Нещо сходно към този момент се е случвало на Бил Гейтс при започване на 90-те години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР