Ценя неприкосновеността на интимните си части, прекалено много уважавам и

...
Ценя неприкосновеността на интимните си части, прекалено много уважавам и
Коментари Харесай

Синоптичката Нора Шопова: Няма да ме видите гола!

Ценя неприкосновеността на интимните си елементи, прекомерно доста почитам и фамилията си, безапелационна е хубавицата, която размени Деси Банова на телевизионния екран


– Нора, разбрах, че ваша фантазия е била да се реализирате в малкия екран. Вие сте привикнала с обективите, само че имате ли загадка, която ще ви помогне и на екрана?
– Тайната е в метода, по който схващам работата си – а точно като всяка друга. Уважавам я, оценявам я и й приписвам 100% от професионализма си.
– Кога се прибрахте за непрекъснато в България?
– Взех решение да се установя тук преди близо две години, само че процесът бе по-сложен, в сравнение с допусках. Така към средата на февруари 2017 година (след престой в Атина) стопирах да скръствам света с къща в куфара и започнах да одобрявам единствено direct booking (б.а. – в света на модата значи, че клиентът може да наеме модела за избрана фотосесия без кастинг, непосредствено посредством стилната организация, която го представлява).
– Още ли сте модел на една от най-големите британски фешън организации Premier Model Management?
– Да, несъмнено. Международното семейство от организации, с които работя, е прелестно. И считам отсега нататък единствено да го уголемявам. Високо оценявам взаимните ни планове и постоянно се старая да давам най-хубавото от себе си в името на изключителните резултати, които реализираме.
– Имате хиляди фотосесии, само че нито една гола фотография. Защо? Каква е повода?
– Този въпрос постоянно доста ме е развеселявал. Не знам кой и по кое време е провъзгласил неотменна връзка сред голотата и модата. Смятам, че има задоволително хора, лица и тела за всеки вид работа. Аз персонално оценявам високо неприкосновеността на интимите си елементи (те не инцидентно се посочват с това име), прекомерно доста почитам и фамилията си. Затова няма да ме видите гола из страниците на списанията. Ето – очевидно кариера може да се построи на инат на всеобщите разбирания.
– Какво е най-ценното, което ви взе и даде светът на модата?
– С времето осъзнах, че всяко тежко предизвикателство, с което съм се сблъсквала през годините, ми е давало повече, в сравнение с е отнемало, тъй че светът на модата ми даде доста! Това ще кажа. Даде ми убеденост, очи за света и сърце, с което да обичам освен околните си, само че и самата себе си.
– С кои световноизвестни хора в модата сте работили?
– В нашата работа значими са фотографите. Те вършат моделите известни. Повечето имена, които бих изброила, няма да приказват нищо на любителската публика, само че измежду тях се подреждат светила в света на модата, които участват в международни топ ранглисти, отснемали корици и акции за най-хубавите от най–добрите. Впечатления доста. Случки също – въпреки всичко приказваме за дейни и динамични шест години пред обектива. Научих, че даже да считам, че съм готова за всичко – постоянно ще се откри какво да ме изненада.
– Как ви откриха за модата?
– Като на смешка! Буквално. Срещнах се с Дидо, нашия сътрудник от “Ивет фешън”, инцидентно. И до момента в който си пусках дебели вежди и привиквах с нетипичната за това време изчистена визия на красива жена без капка грим – към този момент пътувах за първите си задължения в Ню Йорк. От моя страна, с времето съумях да развия капацитета си с постоянството и непримиримост.
– Бързо ли започнахте да печелите или се оказа сложен развой?
– Като във всеки отрасъл, и тук се изисква неизменност и сериозна сеитба, с цел да пожънеш плодовете от труда си. Не лиши по никакъв начин малко време – изминаха към три години, които си бяха цяла безкрайност за мен, само че обръщайки се обратно, виждам, че всеки един момент си е коствал.

Ясновидката Зеви:
Никога не правете непоискано положително


На Слави Трифонов ще му провърви в политиката, в случай че употребява цялостното си име Станислав

– Зеви, знам, че рядко говорите за политика. Преди 9 години казахте, че Бойко дълго ще ръководи. Май познахте. Ще изкара ли този мандат до дъно?
– Бойко е роден в мощна звезда да е водач, в която сфера на живота си избере. Той е избрал политиката и това ще продължава да прави. Няма да падне от власт. Никой не може да му вземе това, което му е обещано при раждането му. Ако той желае да продължи напред, ще продължи. Ако желае да се откаже, той самичък ще го направи. През последните две години обаче не е добре със здравето – с нервите. Той е в огромно напрежение. Непрекъснато му вършат номера и от време на време му писва, само че демонстрира мощен харектер и че няма да го победят по този начин елементарно. Много му завиждат, само че на него му е обещано да е водач. Има доста мощен шанс.
– Има ли жена до Бойко?
– Бойко не е оставал без жена. Това, че не подписва в Брачното поради мераците на хората, не значи, че е уединен. Бойко е човек, който не обича да му бъркат в интимния живот и по тази причина е доста предпазлив.
– Заплашен ли е от атентат?
– Няколко пъти, обратно във времето, е изпадал да взима по-сериозни ограничения за сигурност, и сега дори, само че няма да го убият.
– Доган докога ще стои в сянка?
– Той си ръководи, само че посредством ментор. Колкото е невисок и малък, толкоз има огромен мозък. Той има доста положително комбинативно мислене. Много добросърдечен човек е, само че постоянно се управлява от разсъдъка. Не е надменен, земен човек е.
– Слави Трифонов ще успее ли в политиката?
– На Слави му вършат крепко сечено и никой не желае да го допусне да влезе в политката, с цел да не им пречи, само че ще успее, в случай че стане по-напорист. Името му е Станислав и отсега нататък би трябвало публично да се показва като Станислав Трифонов, с цел да му тръгне по-добре. Той е доста прочувствен. Трябва да се абстрахира от страстите, с цел да успее. На него нещата му стават на 50 %, тъй като е наложил галеното си име Слави, а не цялостното. Хубаво е да намерения за това.
– Как е със здравето?
– Поддържа си здравето.
– Лили Иванова докога ще пее?
– Като Алла Пугачова. До финален мирис.
– На съумели и известни хора като Бойко, Слави и Лили Иванова случва ли се зложелатели да им вършат черни вълшебства?
– Случвало им се е.
– Зеви, търсят ли ви да вършиме черни вълшебства?
– Аз съм проводник на положителното! Да не ме търсят зли и нечестиви души! Отказвам на всеки, който ме търси, с цел да отмъсти или да аргументи неприятно някому. Работя главно с молебствия, а до момента в който ги изговарям, изпадам в транс. Те са фокусирана сила, носеща мощен заряд. Когато се моли, човек обменя силата си с тази на Създателя и я вдъхва в желанията си. Имам молебствия, които изговарям стотици хиляди пъти за положително. Не разделям хората на небогати и богати, а на положителни и неприятни.
– Разбирате ли още от вратата дали ви търсят за положително или за неприятно?
– Видя ли, че имат нечестиви намерения, ги връщам още по телефона. Преди време при мен пристигна висша държавна служителка. Видях в голямата й чанта пачки с пари. Изгоних я, тъй като взема хляба от устата на хората и прибира рушвети за един автограф. Аз не съм виновна единствено пред индивидите, само че основно пред висшите сили на светлината, които са ми дали дарбата.
– Не си ли натоварвате с тегобите на хората, които ви търсят за помощ?
– Аз съм се родила с тази заложба и я одобрявам като задача. Аз съм набожен човек, съблюдавам всички пости и всяка вечер още от малко момиченце трансферирам хиляди зърна от броеницата за молитвите си, върша го като обред. От най-ранна възраст съм предупреждавала околните ми за неща, които ще се случат. Магията е нещо, което се прави върху ориста на човек, директно волята му и който си мисли, че има бяла магия, бърка, тъй като всичко, което разрушава предначертаното, е срещу ориста. Наричането за обич също води до злощастие. Не поръчвайте на баячки и ходжи зли прокоби и черни вълшебства за гибел. Уж сме в България, а пък все едно, че сме Африка – в близост е цялостно с хора, които вършат заклинания! Нека да предупредя за следващ път: шамарът на Бог е беззвучен, само че доста боли, тъй като всяко нещо, което се пробва да пренареди начертаната от Господ орис, води до злощастие, даже да има краткотраен резултат. Аз апелирам хората да не си вредят! Да не се занимават с черни вълшебства! Когато мислиш и даваш положително, то се връща неведнъж! Всичко на този свят се връща – изключително стореното зло, в случай че не на теб, на поколението ти.

* Деси Банова на екран в ново амплоа
* Андреа подписа контракт с румънски продуценти
* Златка Райкова влиза в “Като две капки вода”
* Венета Райкова ядоса Ева от “Тоника”
* Жени Калканджиева подготвена да роди дъщеря на Тачо
* Проф. Връбка Орбецова:
Всяко инфектиране би трябвало да се лекува

ТЕЗИ И ДРУГИ ЧЕТИВА – В “ЖЪЛТ ТРУД” ОТ 21 ФЕВРУАРИ!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР