Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) предупредиха здравните

...
Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) предупредиха здравните
Коментари Харесай

Щатите в САЩ са предупредени да са готови за разпространението на ваксини през ноември

Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC) предизвестиха здравните чиновници във всички 50 щата да бъдат подготвени да разпространят ваксина от 1 ноември , оповестява БиБиСи.

Три документа, изпратени на 27 август, излагат подробни сюжети за разпределение на две неидентифицирани ваксини , оповестява New York Times.

Насоките означават, че целта за имунизацията ще бъде за здравните експерти , на възраст над 65 години и общностите , за които е известно, че са изложени на по-голям риск от зараза.

Редица вероятни ваксини са подложени на клинични тествания, а някои са в последния стадий на тестване.

Д-р Антъни Фаучи уточни, че може да бъде предоставена ваксина преди приключването на опитите , в случай че резултатите са преобладаващо позитивни, само че други учени се притесняват, че политиката е това, което задвижва дейностите на CDC .

Саскиа Попеску, епидемиолог за предварителна защита на инфекции в Аризона, съобщи пред New York Times: " Този график... е надълбоко притеснителен за политизирането на публичното здраве и евентуалните последствия за сигурността. Трудно е да не се преглежда това като подтик за предизборна ваксина . "
 Тръмп: Изпитанията на имунизацията против COVID-19 са в трета фаза
Тръмп: Изпитанията на имунизацията против COVID-19 са в трета фаза

Производител е " АстраЗенека "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР