Централното разузнавателно управление на САЩ увеличи усилията си да убеди

...
Централното разузнавателно управление на САЩ увеличи усилията си да убеди
Коментари Харесай

ЦРУ призовава руснаците да изнесат истината за страната си

Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати усили напъните си да убеди руснаците да разкрият тайните на страната си, съобщи Агенция Франс Прес. То разгласява прочувствен видеоклип в Telegram, ориентиран към хората, разочаровани от ръководството на президента Владимир Путин.

Краткият видеоклип изобразява съветски бюрократ и жена у дома с дете, и двамата явно с проблеми в живота си, които се питат дали това е, за което са мечтали.

В него се внушава, че хората могат да подхващат дейности за възстановяване на обстановката - да дават информация на американската разследваща организация - и въпреки всичко да бъдат патриотични руснаци.

Видеоклипът и съпътстващият го текст дават указания по какъв начин да го създадат, като употребяват браузъра Tor за достъп до тъмната мрежа и инструментите за криптиране, които съгласно Централно разузнавателно управление на САЩ ще подсигуряват тяхната отбрана.

" Централно разузнавателно управление на САЩ желае да знае истината за Русия и ние търсим надеждни хора, които могат да ни я кажат ", написа организацията.

" Вашата информация може да е по-ценна, в сравнение с си мислите ".

Централно разузнавателно управление на САЩ съобщи, че се надява да се свърже с хора от разузнаването, дипломацията, науката и технологиите, както и от други области, и се интересува от всевъзможен тип информация, в това число политическа и икономическа.

Служител на Централно разузнавателно управление на САЩ съобщи пред Агенция Франс Прес, че въпреки и преди да са отправяли покана към други обществени медии, в този момент са се съсредоточили върху криптираната Telegram, тъй като тя е главното средство за руснаците за шерване и приемане на информация и вести, за всичко - от политиката до войната в Украйна.

Централно разузнавателно управление на САЩ се надява, че даването на елементарен, само че явен метод за приключване на информация посредством тъмната мрежа ще убеди внимателните руснаци да подхващат идната стъпка.

" Нашата цел е да осигурим допустимо най-сигурни пътища, по които те да се свържат с нас ", съобщи служителят.

Служителят акцентира, че Съединените щати не се стремят да предизвикат протест или промяна на режима, а просто се надяват, че някои руснаци могат да видят в това метод да оказват помощ на страната си да продължи напред.

Длъжностното лице съобщи, че сходни акции в други обществени медии, огромна част от които в този момент са блокирани в Русия, са дали резултат.

" Свържете се с нас ", прикани Централно разузнавателно управление на САЩ.

" Може би хората към вас не желаят да знаят истината. Ние я желаеме. " /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР