Централното разузнавателно управление на САЩ предефинира обучението на разузнавачите си,

...
Централното разузнавателно управление на САЩ предефинира обучението на разузнавачите си,
Коментари Харесай

CNN: ЦРУ съсредоточава обучението на нови разузнавачи върху Русия и Китай

Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати предефинира образованието на разузнавачите си, като се концентрира основно върху способи за опълчване на Русия и Китай. Това заяви в петък телевизионният канал CNN, представен от БГНЕС.

Според негови източници през последните 20 години отделът е обучавал личен състав за разузнаване на ислямистки терористични групи, само че в този момент главният акцент би трябвало да бъде върху основаването на предпоставки за утежняване на връзките сред Русия и Китай. Китай съставлява най-голямото предизвикателство за. Така през декември 2020 година американските управляващи отпуснаха 300 милиона $ за „ противопоставяне на въздействието на КНР “ и 290 милиона $ за съответната борба с Русия.
Хаванският синдром: Мит или действителност
Миналата седмица в Колумбия беше открит хипотетичен случай на " Хавански синдром " - най-новото от поредицата подозрителни набези, ко...

По-рано The New York Times заяви за възходящ брой случаи на рекрутиране, арест или очистване на задгранични информатори от Централно разузнавателно управление на САЩ. Според вестника най-голямата угриженост на Централно разузнавателно управление на САЩ е обстановката в Китай, Русия, Иран и Пакистан. Според управлението на Централно разузнавателно управление на САЩ съперничеството на Съединени американски щати с Руската федерация и КНР и провокациите, сложени от тези страни, прави изключително значимо основаването на шпионски мрежи там.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР