Централният защитник на Ювентус Леонардо Бонучи заяви за Telegraph, че

...
Централният защитник на Ювентус Леонардо Бонучи заяви за Telegraph, че
Коментари Харесай

Бонучи: Отказах на Манчестър Юнайтед това лято

Централният бранител на Ювентус Леонардо Бонучи съобщи за Telegraph, че е отказал да премине в състава на Манчестър Юнайтед това лято. 31-годишният защитник отхвърли предлагането на градския противник на Юнайтед Сити през 2016 година. Той се завърна след едногодишен престой в отбора на Милан в редиците на,,Старата госпожа “, а във вторник ще се изправи точно против,,червените дяволи “ в среща от Шампионската лига.

,,Имаше варианти да отида и в Манчестър Сити, и в Манчестър Юнайтед “, стартира той.,,С Манчестър Сити имаше диалози, само че дружно с управлението на Ювентус взехме решение, че ще бъде най-добре за мен да остана в клуба. При обстановката с Юнайтед, когато разбрах, че имам опцията да се завърна назад в отбора на Ювентус, не желаех да чуя за друга оферта и непосредствено се насочих към Торино “, приключи Бонучи.

Ювентус е водач в своята група с цялостен актив от шест точки пред Юнайтед, който има четири пункта. Двубоят ще означи и завръщането на Кристиано Роналдо на,,Олд Трафорд “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР