Централният защитник на ЦСКА-София Николай Бодуров заяви, че се надява

...
Централният защитник на ЦСКА-София Николай Бодуров заяви, че се надява
Коментари Харесай

Николай Бодуров се надява на победа и в Осло

Централният бранител на ЦСКА-София Николай Бодуров съобщи, че се надява на четвърта поредна победа на следващия ден в шампионата Лига на Нациите. България завоюва с 2:1 вкъщи над Кипър в събота и в този момент се изправя в мач, който може да реши крайния победител в групата.

Нашите имат 9 точки, а домакините от Норвегия са с 6. Следват Кипър с 3 и Словения без актив. Отборът отпътува през днешния ден в 10.30 часа с полет за Осло.

" Надяваме се след 3 победи от 3 мача да стане 4 победи от 4 мача. Никой не мисли за хикс, само че ще забележим какво ще стане. Ние имахме едвам един ден да се приготвяме за този мач, през вчерашния ден. Но не мисля, че кой знае какво изключително би трябвало да се приготвяме. Вече играхме с Норвегия, знаем ги. Определено не сме спокойни преди мача, тъй като за нас това е край. Ако спечелим, можем да си решим всичко в групата ", съобщи още Бодуров.

" Очаквам мачът да бъде едно джаскане. А норвежците да бъдат по-агресивни и от мача в София, съобщи още опитният защитник, който кардинално не се плаши от единоборства.

Попитан дали Норвегия е най-сериозният противник на България в групата, той отговори: " С оглед на събраните точки- да. Но желая да подчертая, че Словения е доста първокласен тим, като си припомням по какъв начин играха против нас първия мач. Но не знам и нямам пояснение за какво губят от всички. За мене е необяснимо за какво не печелят точки ".

Бодуров има приятни мемоари от предходното посещение на България в Осло. На 13-и октомври 2014-а година със селекционер Любослав Пенев той вкара за нашите в края на първото полувреме, само че домакините победиха с 2:1 в мач от квалификациите за Евро 2016.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР