Централният защитник на Тотнъм Тоби Алдервейрелд обяви с видео в

...
Централният защитник на Тотнъм Тоби Алдервейрелд обяви с видео в
Коментари Харесай

Бранител на Тотнъм определи липсата на общуване като основен проблем и помогна

Централният бранител на Тотнъм Тоби Алдервейрелд разгласи с видео в "Туитър ", че ще подари няколко десетки таблети за хора, които се нуждаят, с цел да поддържат връзка по време на пандемията от ковид. Правителството на Англия прикани хората да останат по домовете си и да напущат единствено при нужда, с цел да се спре бързото разпространяване на болестта на Острова, а вследствие на мярката доста хора не могат да поддържат връзка с околните си.

Whoever can help, please help! Together, we can come out of this difficult time stronger than ever. Stay safe everyone pic.twitter.com/MOCNNVLMWR
— Alderweireld Toby (@AlderweireldTob) March 22, 2020
"Надявам се всички да следват препоръките на държавното управление, с цел да спрем разпространяването на ковид.Вирусът основава доста проблеми, а общуването е един от тях. Ако хората са заболели, то те не могат да поддържат връзка с другари или семейство. Планирам да купя десетки таблети, които да даря на лечебни заведения и приюти, с цел да могат хората да поддържат връзка с обичаните си и своите другари през този тежък интервал. В идващите дни и седмици ще опитам те да доближат своето предопределение. ", декларира белгийският защитник на "шпорите " в своето видео.

Самото видео е озаглавено от Алдервейрелд "Който може да помогне, апелирам да помогне! Заедно ще преминем през тези сложни по-силни от всеки път. Пазете се ".
Премиър лийг 31 кръг, петък 20 март  Тотнъм 22:00  Уест Хам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР