Централният защитник на Лудогорец Драгош Григоре сподели, че винаги мисли

...
Централният защитник на Лудогорец Драгош Григоре сподели, че винаги мисли
Коментари Харесай

Защитник на Лудогорец сподели коя фланелка иска да облече

Централният бранител на Лудогорец Драгош Григоре показа, че постоянно мисли за националния отбор на Румъния и не счита да приключва кариерата си в селекцията, до момента в който не приключи професионалната си кариера. Бранителят на разградчани се надява да получи повиквателна за значимият плейоф за Европейското състезание против Исландия.

Драгош Григоре бе преследван от травми и не съумя да играе за Румъния в последните пет дуела, като последната му поява с фланелката на родината си бе при провалянето с 1:2 от Испания през септември 2019 година.

„ Докато съм деен футболист ще мисля за националния тим. Искам да се завърна в селекцията. Това е най-голямото задоволство и наслада, когато носиш фланелката на Румъния. Очаквам с неспокойствие да бъда извикан в националния тим и когато вляза на терена ще дам всичко от себе си “, съобщи Григоре пред TV Telekom Sport.

“Не мисля, че е толкоз значимо против кого ще се надигнем, в случай че успеем да победим Исландия (б.а. идващият противник ще бъде България или Унгария). По-важното е какво ще създадем на терена, в сравнение с какви неща ще кажем преди мачовете. Надявам се Румъния да се класира за Европейското състезание с или без Драгош Григоре “, добави бранителят на „ орлите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР