Централният защитник на Лудогорец Драгош Григоре е пред скорошен дебют

...
Централният защитник на Лудогорец Драгош Григоре е пред скорошен дебют
Коментари Харесай

Драгош Григоре: Съвсем скоро се завръщам

Централният бранител на Лудогорец Драгош Григоре е пред неотдавнашен дебют си за „ орлите “. Както е известно, 32-годишното ново попълнение на първенците ни, който е бил капитан на националния тим на страната си, страда от травма. До месец обаче той към този момент би трябвало да е на терена.

„ На пътя съм към скорошно завръщане - съобщи самият Григоре за „ Меридиан Мач “. Възстановяването ми върви доста добре. Благодаря на управлението на Лудогорец за напъните, които поставя за мен. Преди седмица бях пратен от клуба в Барселона при едно от светилата на международната ортопедия - Рамон Кугат. Той видя петата ми и ми даде „ зелена светлина “. Получих насоки за финалния стадий на лечението ми в Лудогорец “, добави бранителят, който има 33 мача за Румъния, а за последно игра за катарския Ал Сайлия.

С Динамо Букурещ пък е притежател на Купата и Суперкупата на Румъния. Нека отбележим, че пациенти на Кугат са били Пеп Гуардиола, Шави, Иниеста, Самуел Ето'о, Пуйол, Давид Силва, Дави Вия и Фернандо Торес, както и стражът на Лудогорец Владислав Стоянов. Григоре имаше фрактура на петната кост - калканеус. След прехвърлянето си през лятото той по този начин и не можа да изиграе нито един формален мач за „ орлите “. Независимо че към момента е в лазарета, Драгош ще бъде на „ Лудогорец Арена “ в четвъртък, когато отборът на Пауло Аутуори стартира присъединяване си в груповата фаза на Лига Европа с домакинство на любимеца Леверкузен. „ Там съм, ще притискам палци на момчетата “, разгласи румънецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР