Централният защитник на Ливърпул Върджил ван Дайк е в листата

...
Централният защитник на Ливърпул Върджил ван Дайк е в листата
Коментари Харесай

Реал мечтае да смени Рамос с Ван Дайк през лятото

Централният бранител на Ливърпул Върджил ван Дайк е в листата на Реал Мадрид, в случай че испанците се разделят със Серхио Рамос през лятото, предават медиите на Иберийския полуостров.

Мемфис отлетя от Лион, като че ли пътува за Ливърпул

Андалусийският капитан на „ белия балет” обмисля овакантяване на „ лос меренгес” през това лято, а AS твърди, че в Мадрид ще опитат да докарат холандския защитник на Ливърпул преди старта на сезон 2019/20. Върджил ван Дайк се утвърди като един от най-хубавите бранители, откогато дебаркира на „ Анфийлд” през зимата на 2018-а година с прехвърлянето си за 75 милиона паунда от Саутхемптън.

Ливърпул възнамерява контрола пред финала в ШЛ

Въпреки това медията удостоверява, че макар желанието на „ кралския клуб”, то Ливърпул е съвсем невероятно да се раздели със своя №4 през лятото, защото е един от най-важните футболисти в състава на Юрген Клоп.

27-годишният Ван Дайк има шест гола и четири асистенции в 49-те си мача за Ливърпул през миналия сезон. На 1-и юни пък холандецът ще може да оформи мач №50 с екипа на „ червените” през сезона, в случай че играе във финала за Шампионска лига против Тотнъм Хотспър.

Вайналдум: Твърдо решени сме да спечелим ШЛ
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР