Централният защитник на Левски - Хосе Кордоба - притеснява спортно-техническия

...
Централният защитник на Левски - Хосе Кордоба - притеснява спортно-техническия
Коментари Харесай

Хосе Кордоба притесни Левски

Централният бранител на Левски - Хосе Кордоба - тормози спортно-техническия щаб на Левски. Панамският национал получи травма по време на триумфа с 1:0 над украинския гранд Динамо Киев. Все още не е ясно дали бранителят ще бъде на линия за конфликтите с Кайсар и Рига в Турция. Първият е на следващия ден от 16:00 часа и ще бъде предаван директно по Диема спорт 2.

През зимата Кордоба бе спряган за трансфер в доста тимове. До подобен обаче не се стигна, а пазарите в Западна Европа към този момент затвориха. По всичко проличава, че той ще остане на " Георги Аспарухов " най-малко до лятото. Притеснителното за Николай Костов е, че без Хосе на терена отбраната е много податлива на неточности. Това ясно пролича по време на спаринга с чешкия Баник Острава. Тогава с Келиан ван дер Каап и Кристиан Димитров сините инкасираха 3 гола, а можеха да позволен и повече попадения.

Добрата вест е, че травмата на централния нападател Рикардиньо се оказа лека и той е подготвен за цялостни натоварвания. Бразилецът също получи контузията против Динамо Киев, написа " Тема спорт ".
 Трима юноши на Левски заслужават похвали
Трима юноши на Левски заслужават похвали

Ето кои са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР