Централният защитник на Левски - Хосе Кордоба изигра пореден силен

...
Централният защитник на Левски - Хосе Кордоба изигра пореден силен
Коментари Харесай

Кордоба отново бе на високо ниво за родината си Панама

Централният бранител на Левски - Хосе Кордоба изигра следващ мощен мач за Панама. Селекцията на карибската страна победи изрично с 3:0 като посетител Коста Рика и се приближи до полуфиналите в Лигата на нациите на КОНКАКАФ.

22-годишният футболист бе на терена през всичките 90 минути и още веднъж игра в скица с трима бранители, като той бе играчът в центъра. Панама поведе още в 4-тата минута с гол на Амир Мурийо, а в 29-ата отборът на Томас Кристиансен удвои преднината си посредством Хосе Файардо. Сесилио Ватерман оформи класиката след час игра и приближи отбора си до идната фаза.

Реваншът сред двете селекции е във вторник от 04:00 часа българско време. Това значи, че Кордоба няма да бъде разполагаем на треньора на Левски Николай Костов за 1/16-финалния мач за Купата на България против Дунав в Русе. От началото на сезона 22-годишният състезател е най-постоянният бранител на " сините ", като изигра 22 дуела във всички шампионати. Очаква се през зимата още веднъж да има мощен интерес към него и този път да се стигне до негова продажба, като неотдавна апетити се появиха от френски клуб.
 Костов с решение, което зарадва футболистите на Левски
Костов с решение, което зарадва футболистите на Левски

Пусна ги в почивка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР