Централният защитник на Фламенго Пабло Мари все пак ще играе

...
Централният защитник на Фламенго Пабло Мари все пак ще играе
Коментари Харесай

Пабло Мари все пак ще премине в Арсенал

Централният бранител на Фламенго Пабло Мари въпреки всичко ще играе в Арсенал, откакто двата клуба стигнаха до компромис, заяви Globo Esporte.

В събота испанският футболист мина медицински проучвания в Лондон и даже получи поздравления от своите другари във връзка със промяната на клубната принадлежност. Техническият шеф на “артилеристите ” Еду се бе договорил с сътрудниците си от бразилския клуб за това Мари да играе чартърен на “Емирейтс ” и след края на сезона правата му да бъдат закупени за 7.5 млн. паунда. В заключителния стадий от договарянията обаче настъпиха затруднения и бразилците упрекнаха сътрудниците си, че в последния миг са се пробвали да трансформират изискванията по договорката. Силно отчаян, 26-годишният Пабло Мари се върна в Рио де Жанейро, само че по всичко проличава, че ще сбъдне фантазията си да играе на “Емирейтс ”. Футболистът се чака да дойде още веднъж в Лондон още през днешния ден.

Мари мина във Фламенго през юли 2019 година и бе с основна роля за завоюването на купите във вътрешното състезание и Копа Либертадорес. Той ненапълно познава британския футбол – в интервала 2016 – 2019 година бе футболист на Манчестър Сити, само че бе пращан чартърен в разнообразни клубове и по този начин и не дебютира за “гражданите ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР