Централният защитник на Дунав Русе Любен Николов коментира загубата от

...
Централният защитник на Дунав Русе Любен Николов коментира загубата от
Коментари Харесай

Любен Николов: ЦСКА 1948 имаше преимущество, игра на своя стадион

Централният бранител на Дунав Русе Любен Николов разяснява загубата от ЦСКА 1948 и отпадането от Купата на България.

"При нас имаше промени от това, което играем за шампионата. Излязохме с друга скица, въпреки всичко нашият приоритет е шампионата. Не мога да кажа, че не сме се хвърлили на 100%, просто по този начин се получи. Имахме нашите моменти, само че просто ги изпуснахме, не успяхме да ги осъществяваме. ЦСКА 1948 са в положително положение, вижда се по какъв начин вървят във Втора лига. "

"Не бих споделил, че сме ги подценили. ЦСКА 1948 е задоволително стойностен тим, наблюдавахме последната им среща против Септември, анализирахме. Имаха леко предимство, въпреки всичко играят и на своя стадион ".

"Настройката за мачовете от шампионата е друга, там всяка точка е скъпа. Турнирът за Купата се играе по напълно различен метод, в един мач може да се случи всичко ", съобщи Николов.

"Ние сме професионални спортисти и съжаляваме за всяко проваляне. Даваме 100% от себе си, само че очевидно през днешния ден опциите са ни били толкоз.

"Нищо не може да чакаме в дуела с Лудогорец, ясно е на чия страна е класата. Даваме най-хубавото от себе си, не можем да бъдем респектирани, тъй като няма какво да губим. Иска ни се да се класираме на по-горно място, предвид на това, че последните четири мача нямаме загуба. Последният домашен мач даже можехме да вземем трите точки. Изпълняваме треньорските директиви и се надяваме на по-добро класиране ", приключи Николов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР