Централният защитник на Черноморец (Бургас) Иван Стоянов ще се подложи

...
Централният защитник на Черноморец (Бургас) Иван Стоянов ще се подложи
Коментари Харесай

Бранител на Черноморец пред операция, вратар започна с тима

Централният бранител на Черноморец (Бургас) Иван Стоянов ще се подложи на интервенция на дясното коляно, защото има разкъсан външен менискус на две места, а също така има подозрения за увреждане и на медиалния.

Бранителят е главен състезател в защитата на "акулите " и в концепцията на старши треньора Радостин Кишишев. А с отличната си игра в последната година и половина провокира интерес на няколко тима от Първа и Втора лига. Преди три години Стоянов беше на проби в британския Норич, а незабавно по-късно му се появи проблем в гърба, който забави кариерата му.

Интервенцията на коляното е планувана за 9-и или 10-и юли в столична клиника. След това следва рехабилитацията и леки въвеждащи тренировки, а до месец или 40 дни 20-годишният широкоплещест бранител би трябвало да се върне на терена.

От няколко дни пък с тима на Черноморец (Бургас) тренира още един вратар. Това 18-годишният Стелиан Ангелов, който е от Бургас, само че по-голямата част от юношеското му развиване е минало в Лудогорец и Ботев (Пловдив). Първата контролна среща на "акулите " е в събота, 6-и юли, от 18:30 часа на стадиона в Каблешково./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР