Централният защитник на Черно море Александър Александров беше избран за

...
Централният защитник на Черно море Александър Александров беше избран за
Коментари Харесай

Играчът на мача Александров: Само победа ни липсва

Централният бранител на Черно море Александър Александров беше определен за Играч на мача против Ботев. Той обаче не беше изключително удовлетворен от тази развръзка, тъй като отборът му продължава да няма победа пред лична аудитория към този момент седем дуела подред.

"Доста сме огорчени напоследък. Липсват ни головете, липсват ни успехите, не знам към този момент какъв брой мача нямаме победа вкъщи. Трудно е, само че ние футболистите знаем, че можем да излезем от тази обстановка, като почнем да побеждаваме. "

"Днес не ни доближи единствено гол. Футболът е елементарна игра на голове. Ако вкараш повече - побеждаваш. Разбира се, че ни тежи тази серия без победа във Варна. Пътят е един - всички дружно да натрупаме победи. От всяка рецесия се излиза единствено с победи ", съобщи Александров пред камерата на DIEMA.

Той не пожела да разяснява противоречивата обстановка в заключителната част на дуела, в която "моряците " не получиха дузпа. Бившият състезател на Левски и Лудогорец обаче разгласи, че съотборници са му споделили, че е имало нарушаване.

"Не съм гледал противоречивата обстановка, занапред ще я виждам. Казват хората, че е дузпа, само че аз не мога да го настоявам, откакто не съм гледал ", съобщи Александров и разяснява идващия мач на отбора си със Септември.

"Мисля, че в България всеки един мач може доста мъчно да се предвижда. Всеки може да бие всеки и всеки може да падне от всеки. Ще се раздадем до дъно и се надяваме да спечелим мача, без значение по какъв метод ", приключи Александров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР