Централният защитник на Челси Давид Луис е изключително близо до

...
Централният защитник на Челси Давид Луис е изключително близо до
Коментари Харесай

Давид Луис приближава Арсенал като комета

Централният бранител на Челси Давид Луис е извънредно покрай трансфер в Арсенал. За интереса на „ топчиите” стана ясно през вчерашния ден и явно събитията се развиват на сериозна скорост.

Очаква се през днешния ден 32-годишният бразилец да парафира с градския противник на „ сините” преди затварянето на трансферния прозорец за Висшата лига и Чемпиъншип. То ще се случи в 17 часа локално време (19 часа българско).

Вчера мениджърът на Арсенал Унай Емери разгласи обществено, че клубът ще се постарае да откри нов централен бранител в оставащите часове. Испанецът не назова съответно Давид Луис, само че съгласно източници на „ Скай Спортс” договорка е доста евентуална. Една от аргументите е желанието на мениджъра Франк Лампард и неговия екип да подмладят състава на „ сините” и по тази причина не могат да обещаят на бразилеца, че ще играе регулярно. В Арсенал, поради раздялата с досегашния капитан Лоран Кошчелни, сходна вероятност е много по-вероятна.

През месец май Давид Луис подписа 2-годишен договор с Челси. Сега обаче „ Скай Спортс” има вяра, че офертата на Арсенал за 8 милиона паунда ще бъде призната. Южноамериканецът ще парафира 2-годишен договор с „ артилеристите”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР