Централният защитник на Байерн Мюнхен Никлас Зюле бързо се превърна

...
Централният защитник на Байерн Мюнхен Никлас Зюле бързо се превърна
Коментари Харесай

Не можеш да я вкараш тази – ас на Байерн си го получи

Централният бранител на Байерн Мюнхен Никлас Зюле бързо се трансформира в атракция из обществените мрежи макар успеха на неговия отбор с 3:1 над Реал Мадрид в Интернешънъл Чемпиънс Къп. Германският национал се оказа в центъра на занимателна преживелица към попадението на Родриго Гоес.

Именно младото ново попълнение на „ лос бланкос” ги отстрами в спаринга против Байерн след повече от ювелирно осъществяване на директен свободен удар. Топката беше заложена на към метър-два от наказателното поле на баварците и младокът се оправи повече от ослепително.

Наблюдателните почитатели обаче видяха, че бразилецът е имал повече от добра мотивация да успее в осъществяването. Причината за това беше ненапълно надменно подхвърляне на Зюле, който беше заел място в центъра на стената. Немецът очевидно се забавляваше от преднината на своя отбор, а защото часовникът към този момент отброяваше предпоследната минута от постоянното време, очевидно му се стори добра концепция да провокира 18-годишния състезател. На няколко пъти с необятна усмивка той подвикна на Родриго: „ Опитай! Опитай!”

Rodrygo golazo. pic.twitter.com/r056SROo5g
— Andres (@otfbravo) July 21, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР