Централният защитник Марко Рус преподписа договора си с Айнтрахт (Франкфурт)

...
Централният защитник Марко Рус преподписа договора си с Айнтрахт (Франкфурт)
Коментари Харесай

Герой удължи договора си с Айнтрахт

Централният бранител Марко Рус преподписа контракта си с Айнтрахт (Франкфурт) и ще остане на “Комерцбанк Арена” и през сезон 2019/2020. 33-годишният защитник е младеж на “орлите” и е прекарал съвсем цялата си кариера като експерт в родния клуб, като единствената му разлъка с Франкфурт бе от 2011 до 2013 година, когато бе част от Волфсбург.

Marco Russ extends contract by another year!

Read more https://t.co/x2ZbpnFcvp | #SGE pic.twitter.com/U31xlepHGu
— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng) December 17, 2018
Опитният футболист е със статут на воин както за почитателите на настоящия притежател на Купата на Германия, по този начин и на цялата спортна общност в страната, тъй като съумя да пребори рака и още веднъж да се върне на терена. Рус има над 300 мача в немския хайлайф, като по-голямата част от тях са точно като състезател на франкфуртския отбор. През май месец тази година той дочака и трофей с екипа на Айнтрахт, вдигайки Купата на Германия след два изгубени финала.

“Марко е институция за Франкфурт. Преживял е извънредно доста тук. Той е извънредно скъп модел за подражателство за нашите млади играчи, а предвид на интернационалния образ на тима, ролята му като локален кадър е също ключова”, разяснява удължаването на контракта на Рус Фреди Бобич.

Offiziell: Eintracht Frankfurt verlängert mit Innenverteidiger Marco Russ https://t.co/wYYJcn4yRs pic.twitter.com/nCQ1eVPkp6
— Goal Deutschland (@GoalDeutschland) December 17, 2018
“Имаме необикновен тим и се любувам на всеки един миг с момчетата. Амбициите ми са високи и желанието ми е да продължа да способствам за развиването на Айнтрахт”, пък бяха думите на Рус, който е трети капитан на тима.

Вчера и различен главен футболист на Айнтрахт преподписа договора си - Макото Хасебе. Бундеслига 15 кръг, неделя 16 декември  Айнтрахт Франкфурт 2:1краен резулат  Байер Леверкузен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР