Централният защитник Леви Колуил не бърза да подпише нов договор

...
Централният защитник Леви Колуил не бърза да подпише нов договор
Коментари Харесай

Младок държи Челси на нокти

Централният бранител Леви Колуил не бърза да подпише нов контракт с Челси, въпреки към този момент да е получил предложение за подобен, оповестява английската преса.

Младежкият национал на Англия прекара последния сезон в отбора на Брайтън, където бе пратен чартърен. Той остави отлични усещания с играта си и бе с огромна заслуга за това " чайките " да завършат на рекордното в историята на клуба шесто място във Висшата лига, както и да играят полуфинал за купата на Футболната асоциация.
 Челси сложи цена на Лукаку
Челси сложи цена на Лукаку

Силните игри на 20-годишния защитник приковаха вниманието на експертите към него, а съгласно пресата от Брайтън са подготвени с оферта за над 40 милиона лири за правата му.

В същото време управлението на Челси вижда играча като непродаваем и няма желание да се разделя с него. " Сините " са му изпратили и първото си публично предложение за нов контракт, само че Колуил го е отклонил на този стадий, защото желае да се концентрира напълно върху продължаващото сега европейско състезание за младежи до 21 година. Освен това той счита да приказва и с новия управител на лондончани Маурисио Почетино. След този диалог се чака той да вземе решение за бъдещето си.

Колуил е артикул на школата на Челси. През 2021 година той подписа четиригодишен договор, който изтича на 30 юни 2025 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР