Централният защитник и капитан на Аякс Амстердам Матайс де Лихт

...
Централният защитник и капитан на Аякс Амстердам Матайс де Лихт
Коментари Харесай

Юнайтед е много, много близо до подпис с Матайс де Лихт

Централният бранител и капитан на Аякс Амстердам Матайс де Лихт е едно от най-спряганите имена за трансфер през това лято. И до момента в който най-вероятно бе бранителят да продължи кариерата си в Барселона, то стана ясно, че младият холандец е доста покрай автограф с британския Манчестър Юнайтед.

Английският отбор, който прекара отблъскващ сезон, търси своите нови лица в тима, които да вдигнат равнището, а мениджърът Оле Гунар Солскяер желае да докара Де Лихт на „ Олд Трафорд” за реновирането на защитата за отбора от северозападна Англия.

Медия в Барселоан пък удостоверява за договарянията сред двете страни, а също по този начин и че холандецът е дал авансово единодушие да продължи кариерата си в Премиър лийг. 19-годишният футболист бе една от основните фигури през сезона за Аякс, който стигна до полуфиналите в Шампионската лига, отстранявайки Ювентус и Реал Мадрид, с цел да отпадне в последната минута на полуфинала с Тотнъм Хотспър. Същевременно амстердамци завоюваха домакински дубъл, печелейки шампионата и купата на страната.

През идната година Ман Юнайтед няма да играе в Шампионската лига, откакто се провали в края на сезона в Англия, завършвайки на шесто място в крайното нареждане.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР