Централният защитник Хари Магуайър е новият капитан на Манчестър Юнайтед.

...
Централният защитник Хари Магуайър е новият капитан на Манчестър Юнайтед.
Коментари Харесай

Хари Магуайър е новият капитан на "Манчестър Юнайтед"

Централният бранител Хари Магуайър е новият капитан на " Манчестър Юнайтед ". Той дефинитивно наследява лентата от Ашли Йънг, който е покрай трансфер в италианския " Интер ".

26-годишният Магуайър дойде на " Олд Трафорд " от " Лестър " преди няколко месеца с рекорден за защитник трансфер на стойност 85 млн. евро. Той незабавно се наложи в отбора на Оле Гунар Солскяер и към този момент има 29 мача зад тила си.

" Всичко в държанието му ми приказва, че той е водач. Затова Хари ще носи лентата ", съобщи мениджърът на " Манчестър Юнайтед ".

Освен от Йънг и от Магуайър, в разнообразни срещи от началото на сезона капитанската лента бе носена още от Маркъс Рашфорд, Давид де Хеа и един път от Джеси Лингард.

Първото огромно предизвикателство за новия капитан е още тази неделя, когато " Манчестър Юнайтед " гостува на " Анфийлд " за дербито с водача " Ливърпул ". От началото на сезона във Висшата лига точно " алените дяволи " са единствените, които съумяха да измъкнат точка от мърсисайдци.
Да те изберат за капитан, а ти да забравиш (ВИДЕО) Хари Магуайър ще пази топли мемоари от Белград
За първи път Магуайър постави капитанската лента на " алените дяволи " в срещата от груповата фаза на Лига Европа против " Партизан " Белград. Тогава бранителят изглеждаше много неопитен за новото си по-отговорно амплоа и даже не помни, че би трябвало да замени флагчета с капитана на " гробарите " и да участва на хвърлянето на монетата за избор на поле и топка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР