Централният защитник Ерхун Обанор ще стартира тренировки със Славия, предаде

...
Централният защитник Ерхун Обанор ще стартира тренировки със Славия, предаде
Коментари Харесай

Нигерийски национал пристига в Славия

Централният бранител Ерхун Обанор ще започва тренировки със Славия, съобщи „ Тема Спорт”. 22-годишният състезател е нигерийски национал.

Тъмнокожият футболист би трябвало да се яви на „ Овча Купел” във вторник. Тогава отборът възобновява тренировките си след трите почивни дни, които старши треньорът Златомир Загорчич отпусна.

Обанор за последно се подвизаваше във втородивизионния немски Гройтер Фюрт. Там той имаше мачове най-вече за дубъла, който се изявява в Регионаллигата. Бранителят неотдавна разтрогна контракта си с Фюрт и в този момент е свободен сътрудник.

Обанор може да се похвали с 2 мача за мъжкия народен отбор на Нигерия и 11 срещи за олимпийския отбор на „ суперорлите”.

Много е евентуално той да бъде пробван в съботната контрола на Славия. На 10 февруари „ белите” играят спаринг с Берое, който ще е генерална подготовка преди подновяването на шампионата в Първа лига.

Според „ Тема Спорт” привличането на Обанор може да посочва идна продажба на някого всред Стефан Велков и Андреа Христов. И двамата са обект на интерес от задгранични отбори.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР