Централният вход на Народното събрание е блокиран отвътре с маси,

...
Централният вход на Народното събрание е блокиран отвътре с маси,
Коментари Харесай

Отрупаха централния вход на НС с маси, депутат от ДБ: Това не бива да се случва!

Централният вход на Народното събрание е блокиран от вътрешната страна с маси, протестиращи се пробваха да влязат в постройката.

Митингът против зеления документ е проведен от "Възраждане ". Депутати от партията, които се намират вътре в Народно събрание, упорстват пред защитата протестиращите да бъдат пуснати в Народното събрание или те да излязат на открито през централния вход, където е струпано множеството недоволни.

Това не би трябвало да се случва пред българския парламент. Мисля, че това е неприлично, митингите би трябвало да бъдат мирни, разяснява пред публицисти в коридорите депутатът от "Демократична България " Ивайло Мирчев.

Най-добрият коментар е просто да се отрази обективно какво става и всеки да реши, няма потребност от коментар, сподели на собствен ред Явор Божанков от Българска социалистическа партия. Той напомни, че в днешния ден има над 100 души, умряли в резултат на ковид и над 7000 инфектирани, и добави, че ограниченията у нас са най-меките в Европа и няма съображение за сходни митинги.

Заседанието на Народното събрание към този момент завърши, в постройката към момента има депутати и публицисти, анулирани са съвещания на комисии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР