Централният предизборен лъч стартира своята обиколка в област Благоевград, за

...
Централният предизборен лъч стартира своята обиколка в област Благоевград, за
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Дебрен: Нека направим онзи избор, който да доведе до стабилност в страната

Централният избирателен лъч започва своята обиколка в област Благоевград, с цел да поддържа претендентите за народни представители на Движение за права и свободи, чиито лидер е зам.-председателят Халил Летифов, следван от Йордан Цонев – зам.-председател и Елхан Кълков.

От площада в Дебрен, община Гърмен ръководителят на Движението за права и свободи прикани присъстващите да създадат оня избор, който да докара до непоклатимост в страната, резистентност в законодателството, с цел да има добър бизнес климат в страната и ускорено икономическо развиване.

Той бе безапелационен, че е необходим рестарт за може да бъде възобновена демокрацията, нормалността и разговора в политика. „ Институциите и държавните органи да действат в разговор, съгласуваност и съвместен надзор. “ сподели още Карадайъ.

Лидерът акцентира и доверието и тежестта, която има в Европа, давайки за образец избора на Илхан Кючук за ръководител на Либералите, в който алианс членуват над 50 партии, както и избора на Антоанета Асенова за президент на Европейската демократична юноша и на Искра Михайлова, която е заместник-ръководител на демократичната група в Европарламента.

Той прикани „ В деня на изборите сутринта от 7 до вечерта в 7 ще гласуваме с №7 с цел да има ускорено икономическо развиване, за почтено бъдеще за нашите деца и внуци в България. “

Йордан Цонев прикани присъстващите да имат вяра „ че със лични сили можем да променим ориста на нашата страна, да не сме най-бедната страна в Европа, да не се срамим от класациите, да не се опасяваме за нашите деца че ще отидат в чужбина. “

Той се обърна към площада в Дебрен и съобщи „ Вие сте мощта и оръдието на Движение за права и свободи. Ние имаме стратегия за България и за младежите и знаем какво да създадем. С вашата мощ ще променим страната си с №7. “

По-рано денем Централният избирателен лъч се срещна с бизнеса в област Благоевград и среща с младежите от Движение за права и свободи в Гоце Делчев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР