Централният нападател на Зенит Артьом Дзюба вкара единствения гол за

...
Централният нападател на Зенит Артьом Дзюба вкара единствения гол за
Коментари Харесай

Дзюба: Ясно е какви коментари щеше да има, ако бяхме загубили

Централният нападател на Зенит Артьом Дзюба вкара единствения гол за триумфа над Химки във финала за Купата на Русия. По този метод съветският национал към този момент има 6 трофея с екипа на питерци - по две трофеи, купи и суперкупи. В същото време той не завоюва нито едно отличие като футболист на Спартак (Москва) сред 2006 и 2015 година.

" Определено имаше напрежение. Браво на Химки, играха доста проведено и самоотвержено. Знаехме, че в тези мачове изненади постоянно са вероятни, по тази причина са толкоз забавни ", съобщи Дзюба.  Зенит направи дубъл в Русия и счупи купата (видео)
" Не си припомням Химки да имаше друго състояние с изключение на гредата в края, само че тогава ни провървя. Можехме да решим мача доста по-рано. И аз имах шансове за гол, и други от момчетата. В някои обстановки ни липсваше самообладание ", призна таранът.

" Ясно ни беше какви мнения щеше да има, в случай че бяхме изгубили от Химки. Те са мощен тим и ги приветствам с промоцията за РПЛ. Днес не стана сензация, само че при гредата си помислих, че топката ще влезе във вратата ни. Хареса ми какъв брой умерено реагира Михаил Кержаков, по какъв начин с проглед наблюдава топката и след това я хвана ", сподели още Дзюба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР