Централният нападател на Локомотив София Илия Димитров ще е аут

...
Централният нападател на Локомотив София Илия Димитров ще е аут
Коментари Харесай

Сериозен удар за Локомотив София

Централният нападател на Локомотив София Илия Димитров ще е навън до края на годината. Той получи травма, от която ще се възвърне за старта на зимната подготовка, предвидиха в "Надежда ". Засега "червено-черните " няма да търсят негов заместител. Димитров се върна при "железничарите ", откакто отново се оказа непотребен в Левски.

Утре Локо София приема на "Васил Левски " Берое. Вчера управлението на столичани обаяви, че цената на билетите остава непроменена - 10 лв., като на стадиона ще се влиза единствено със зелен документ. В последния кръг воденият от Иван Колев отбор направи 0:0 с Ботев Пловдов, а преди този момент не съумя да вкара и на Локо Пловдив за Купата - 0:2.

Очевидно проблемите в офанзива не са по никакъв начин малко, само че към този момент Колев ще работи с наличния капацитет. След дуела със "заралии " ще стане ясно дали Локо ще играе контрола по време на паузата за националните тимове, само че вероятността не е огромна, тъй като у отбора се е натрупала отмалялост от есенния дял.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР