Централният нападател на Арда Преслав Боруков почти сигурно отново ще

...
Централният нападател на Арда Преслав Боруков почти сигурно отново ще
Коментари Харесай

Тунчев забива национал на пейката за домакинството срещу Хебър

Централният нападател на Арда Преслав Боруков съвсем несъмнено още веднъж ще остане на пейката и в днешното домакинство против Хебър. Двубоят е от 15:00 часа на стадиона в Кърджали.

За последно Боруков стартира измежду 11-те на Арда преди повече от месец - на 18 август при загубата с 0:1 от някогашния му тим Локомотив Пловдив на " Лаута ".
 Арда и Хебър излизат в непредвидим конфликт
Арда и Хебър излизат в непредвидим конфликт

Мачът е от 15:00 часа

След това дуелът на кърджалийци с Левски бе отсрочен, а против новобранците Пирин  и Ботев Враца офанзивата бе водена от Тонислав Йорданов. Боруков влизаше от пейката.

Въпреки че бе извикан в националния тим за срещите през септември и даже вкара първия си гол за България при загубата с 1:2 от Черна гора, старши треньорът Александър Тунчев продължава да не му гласоподава доверие. Преслав Боруков има контракт с Арда до юни 2025 година. Днес обаче Йорданов съвсем несъмнено отново ще е титуляр.

Сините излизат през днешния ден за трета поредна турнирна победа след триумфите над Ботев Bp и Пирин. В края на предишния сезон кърджалийци бяха в серия от 4 следващи победи./ " Тема спорт "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР