Централният лъч на ДПС начело с председателя Мустафа Карадайъ, зам.-председателя

...
Централният лъч на ДПС начело с председателя Мустафа Карадайъ, зам.-председателя
Коментари Харесай

Карадайъ: Ерата на джипката приключи

Централният лъч на Движение за права и свободи отпред с ръководителя Мустафа Карадайъ, зам.-председателя и лидер на листата в Пазарджик Йордан Цонев и евродепутата Искра Михайлова дойдоха в Драгиново, с цел да поддържат листата на Движение за права и свободи за Пазарджик.

От площада в Драгиново ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ съобщи: „ През месец април дадохме старт на рестарта, само че рестартът не е завършен. Моделът ГЕРБ и 12-годишното безцелното престояване във властта и превръщането на държавния уред в бухалка против бизнеса и хората би трябвало да завърши, акцентира той.

Карадайъ добави: „ Погазването на демократичните правила и отстъплението от правата и свободите на хората, войната сред институциите, която докара до рецесия в политиката - на това би трябвало да се постави точка. “ И заключи „ За нас това е рецесия на държавността и за това се нуждаем от рестарт. “

Той акцентира какъв брой значимо за страната е „ Държавният уред да действа според Конституцията и законите на страната и в разговора за, съгласуваност и съвместен надзор, в услуга на хората и помощ на бизнеса. “

И напомни – когато Движение за права и свободи беше на власт през 2007 година България стана член на Европейски Съюз, дългът от 17 милиарда лв. през 2009 година към този момент беше едвам 1 милиард лв.. И добави, че тогава външните вложения в България са достигнали 7 милиарда евро, което е довело до повече работни места и растеж в стопанската система.

„ Ерата на джипката завърши, въпросът е какво следва “ сподели Карадайъ и прикани присъстващите на площада да избират партии с ясни цели и цели, а такива има единствено и само Движение за права и свободи.

Водачът на листата за Пазарджик и зам.-председател на Движение за права и свободи Йордан Цонев бе безапелационен: „ За тези 12 години ГЕРБ трансформира страната в инструмент на личната си партия, на членовете си, на бизнеса на ГЕРБ и на водача си. Той акцентира, че ГЕРБ не е направила нищо, с което младите да имат по- високи приходи, да получат реализация в България. И продължи „ ГЕРБ не помни, че демократичните полезности са съблюдаване на Конституцията “.

Цонев напомни и ролята на Народното събрание, като бе безапелационен, че за тези 12 години „ Лидерът на една партията, трансформира българския парламент в гумен щемпел, в това което желае той, партията му и скара всички институции. “ заключи лидерът в Пазарджик Йордан Цонев.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР