Централният корт на турнира от Големия шлем Ролан Гарос - Филип Шатрие

...
Централният корт на турнира от Големия шлем Ролан Гарос - Филип Шатрие
Коментари Харесай

Слагат покрив на централния корт на Ролан Гарос

Централният корт на турнира от Големия шлем  " Ролан Гарос " - " Филип Шатрие " ще има покрив, удостовери ръководителят на плана за рационализация Жил Журдан.
 Вижте неповторимият амфикорт за тенис в Акапулко (видео)
" Корт " Филип Шатрие " ще бъде друго място от останалите. Ще има покрив от 2020 година. Беше просто невероятно да не бъде построен. От спортна позиция той е нужен, защото телевизионните права са един от основните стопански детайли в спорта, в днешно време.



Дъждът обаче е риск. На Централния корт пък се организират огромните мачове и постоянно има опция природата да обърка нещо ", показа Журдан.

По-рано през днешния ден някогашният международен номер 1 Рафаел Надал прегледа " Филип Шатрие " в Париж дружно с турнирния шеф Ги Форже. Матадора към този момент стартира здрави тренировки за конкуренцията на която има да пази купа.



Вчера той тренира два часа на корт " Сюзан Ленглен ". През ми предходната година той завоюва шампионата, откакто на финала се наложи безапелационно в три сета против Доминик Тийм и ще се опита да затвърди отличната си форма от предходната седмица през която победи на шампионата в Рим.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР