Централният бранител на Ювентус Матайс де Лихт е новата голяма

...
Централният бранител на Ювентус Матайс де Лихт е новата голяма
Коментари Харесай

Челси подготвя нов многомилионен трансфер

Централният защитник на Ювентус Матайс де Лихт е новата огромна трансферна цел на мениджъра на Челси Томас Тухел. Германецът искаше да укрепи отбраната си още през лятото, само че тогава клубът не съумя да завърши прехвърлянето на Жул Кунде, а във Франция настояват, че 100-милионна оферта за Маркиньос е била отхвърлена от Пари Сен Жермен.

Според „ Мирър “ от „ Стамфорд Бридж “ са подготвени да платят 103 милиона паунда (120 милиона евро) за нидерландеца, което значи, че по този начин клубът още веднъж би подобрил трансферния си връх, който сложи напълно скоро с привличането на Ромелу Лукаку, за когато бяха платени 97,5 милиона паунда.

В момента Тухел разполага с Андрес Кристинсен, Тиаго Силва и Антонио Рюдигер. И тримата се показват добре от началото на сезона, като лондончани имат единствено един позволен гол в първите пет кръга на Премиър лийг. Бъдещето и на тримата обаче не е несъмнено, защото техните контракти изтичат след края на сезона.

В Ювентус пък се надяват 22-годишният Де Лихт да подпише нов контракт до края на сезона. В сегашния му договор има освобождаваща уговорка, която може да бъде задействана през идващото лято. Според журналиста Фабрицио Романо нейният размер е 150 милиона евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР