Централният бранител на Върджил ван Дайк, който изведе отбора с

...
Централният бранител на Върджил ван Дайк, който изведе отбора с
Коментари Харесай

Ван Дайк се отличил с впечатляващ жест след Ливърпул - Шросбъри

Централният защитник на Върджил ван Дайк, който изведе тима с капитанската лента при 1/32-финала от ФА Къп против Шросбъри (спечелен с 4:1), се е отличил с впечатляващ жест след края на мача, а за това осведоми наставникът на третодивизионния отбор.
Стив Котерил приказва след дуела, в който неговият тим даже поведе в резултата. Мениджърът показа, че Шросбъри не е заслужавал чак такова изразително проваляне, само че и акцентира огромното качество в тима на съперника, след което описа и за постъпката на нидерландския защитник.
" Върджил ван Дайк пристигна в нашата съблекалня след срещата, поздрави безусловно всеки, сподели, че сме се справили доста добре, даде фланелката си, стисна си ръцете с всички. Помислих си по какъв начин това е постъпка на най-високо равнище.
Той освен е футболист на най-високо равнище, той е благородник. Много положително преживяване за играчите ни е това, което изпитаха тогава. Не можеш да си стръгнеш от това място без да си помислиш, че това е в действителност специфичен футболен клуб " - показа Стив Котерил.
.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР