Централният бранител на Валенсия Есекиел Гарай изрази недоволството си от

...
Централният бранител на Валенсия Есекиел Гарай изрази недоволството си от
Коментари Харесай

Гарай се нахвърли във Валенсия

Централният защитник на Валенсия Есекиел Гарай изрази недоволството си от отношението на управлението към него, изчитайки квалифициран текст в Instagram. Видеото продължи 12 минути, в които аржентинският бранител пожела да обясни обстановката към договарянията за нов контракт. Гарай по този начин и не постави автограф върху ново съглашение и от лятото е свободен сътрудник.

" Много ме боли, че трябваше да стигна дотук, само че се усещам длъжен да го направя поради акция, която се прави за очерняне на моя имидж. Не приказвам за медиите. Говоря за хората от моя клуб, които демонстрират планове да ме дескредитират като експерт и човек ", съобщи той.

Според Гарай информацията, че е отказал 2,7 милиона евро на година е неистина и офертата е била доста по-ниска. Въпреки " неяснотата " към бъдещето на Марселино през ноември Гарай е посочил предпочитание да възобнови договора си. Стигнало се е до " устно съглашение в очакване на контракт ". По негови думи всичко се трансформирало на 7 януари в Саудитска Арабия, където " прилепите " участваха в шампионата за Суперкупата на Испания.

Същият ден футболистът се е срещнал с президента и изискванията още веднъж били изменени. Гарай реши да даде нова опция за договаряния, само че на 1 февруари къса кръстни връзки на коляното и от този момент от " Местайя " чува единствено тишина и нито дума за нов контракт. Ла Лига 27 кръг, петък 6 март  Алавес 1:1краен резулат  Валенсия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР