Централният бранител на Лудогорец Георги Терзиев сподели мнението си за

...
Централният бранител на Лудогорец Георги Терзиев сподели мнението си за
Коментари Харесай

Терзиев: Пропуснатата дузпа повдигна Локо, трябва да сме по-клинични в четвъртък

Централният защитник на Лудогорец Георги Терзиев показа мнението си за равенството на „ орлите “ като посетител на Локомотив Пловдив. Двубоят приключи при резултат 1:1.

„ Очаквахме тежък мач. Локомотив Пловдив е в еуфория, поради мача в Европа. Имахме премного положения, с които да си решим мача. Ако бяхме вкарали дузпата, дуелът щеше да се развие по-друг метод. Всеки обаче може да пропусне дузпа, тъй че не беше там казуса. След пропусната дузпа страстта повдигна Локомотив и им оказа помощ да създадат мача още по-тежък “, сподели Терзиев.

„ Добре беше, че съвсем незабавно върнахме гола. Щеше да стане доста комплицирано, в случай че бяха удържали още известно време. Имахме задоволително обстановки обаче, с които да решим мача. Вече от много дуели вършим доста пропуски, надявам да се да се изправим в идващите мачове “.

„ Имаме задоволително варианти в състава. В тази сбит цикъл е доста комплицирано и е добре, че треньорът дава опция на всички да играят. Дано в четвъртък се оправим. Мислим за мача в Лига Европа от на следващия ден. Дано вземем мача у дома, по опция с един постоянен резултат “, приключи централният бранител.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР