Централният бранител на Ливърпул Вирджил ван Дайк разказа за ней-тежката

...
Централният бранител на Ливърпул Вирджил ван Дайк разказа за ней-тежката
Коментари Харесай

Ван Дайк разказа за момента, когато е погледнал смъртта в очите

Централният защитник на Ливърпул Вирджил ван Дайк описа за ней-тежката борба в живота си. Преди 10 години холандецът, който по това време е бил на 17, е бил на прага на гибелта, откакто е получил спукан апендицит и е бил в болница в сериозно положение. В този миг Ван Дайк даже е написал своето наследство.

" Погледнах гибелта в очите. Това бе извънредно прекарване. За първи път в кариерата ми футболът не означаваше нищо за мен. Той въобще не беше значим. Всичко опираше до това да се опитам да оживея. Майка ми и аз се молехме на Бог и обсъждахме всички вероятни сюжети. В един миг трябваше даже да подпиша наследството си, тъй като част от парите ми трябваше да отидат при майка ми. Никой не искаше да повдига въпроса, само че той трябваше да бъде прегледан, тъй като имаше опция да умра там. Помня по какъв начин лежах в леглото и всичко, което виждах, бяха тръби и жици по тялото ми. То беше като счупено. Не бях кадърен да върша нищо ", споделя Ван Дайк.
Job done! Solid team performance and always nice to get on the scoresheet too! Proud to win the 25th cap for my country, hopefully many more to come! @OnsOranje pic.twitter.com/2NQQVKS7Z5
— Virgil van Dijk (@VirgilvDijk) 22 март 2019 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР