Централният бранител на Левски - Нуно Рейш коментира сегашната ситуация

...
Централният бранител на Левски - Нуно Рейш коментира сегашната ситуация
Коментари Харесай

Нуно Рейш: Работата с Хубчев не е шега, мачът с ЦСКА е зад гърба ни

Централният защитник на Левски - Нуно Рейш разяснява сегашната обстановка в " синия " клуб и усещанията си от работата с наставника Петър Хубчев. Ето какво сподели той в изявление за сътрудниците от dsport.bg:
 Потвърди се новината на ТОПСПОРТ: Слави Костов отпътува за прегледи в Мюнхен
Потвърди се новината на ТОПСПОРТ: Слави Костов отпътува за прегледи в Мюнхен

Д-р Рембек ще се заеме с неговата травма

Нуно, смяташ ли, че Левски е по-добър тим спрямо предишния сезон?

-Мисля, че става дума за два разнообразни тима. Миналата година имахме един по-опитен тим, който ползваше друг метод по време на мачовете. Сега тимът ни също е мощен. В него има доста обещаващи младоци. В тима има гении, които ще го покажат в околните месеци. Те могат дълго време да бъдат значими за тима.

Чувстваш ли се корав титуляр в състава на Левски в този миг?

-Не, тук никой не се усеща безспорен титуляр. Ние би трябвало да се потвърждаваме в нашата работа ежедневно. Нашата задача е да даваме най-хубавото пред нашия треньор. После треньорът е този, който избира най-хубавите 11 за дадения мач.

Какво е твоето мнение за конкуренцията в Левски? В момента сте ти, Холмар, Каргас и едно момче от школата...

-Ние сме четирима футболисти, които имаме равни шансове и се борим да играем за Левски. Всеки желае да бъде първа алтернатива. Тази конкуренция е сплотяваща. Ние сме сътрудници и отвън терена. На терена всеки се пробва да даде най-хубавото от себе си, само че няма спорове и проблеми. Това е една честна конкуренция.
 Левски стартира подготовка за мача с Черно море
Левски стартира подготовка за мача с Черно море

" Сините " упражняват без своите национални футболисти

Реално ли е Левски да се бори за купата и Купата на България?

-Ние имаме нашите цели и се стремим да работим мач за мач. Не мислим в огромна вероятност. Смятам, че е доста по-важно да сме фокусирани върху идващия ни мач. Мислим за момента и за в този момент. Най-важно е да мислим за идващия мач. Сега е значим мачът с Черно море, който няма да е елементарен. Трябва мач по мач да спечелим допустимо най-вече точки и ще забележим къде ще сме на финала.

Стана дума за Черно море. Какво е мнението ти за тях и идния мач?

-Този тим постоянно е сложен. Това е един от подлите тимове. Умеят да организират добре своите срещи. Ние обаче играем у дома и би трябвало да си свършим работата и да си спечелим трите точки.
 Левски пусна билетите за мача с Черно море
Левски пусна билетите за мача с Черно море

Срещата е в неделя

Защо не спечелихте мача с ЦСКА?

-Това е част от играта в последна сметка. Има аргументи да се получи по този начин. Трябваше да бъдем по-силни при реализирането на ситуациите ни. Този мач към този момент е в минало. Тя към този момент е зад тила ни. Работихме крепко тази седмица, трудихме се доста. Вече се концентрираме върху идната среща, която е извънредно значима.

Как виждаш атмосферата в клуба и тима?

-Да, атмосферата е доста добра. Целият щаб, треньорският екип, медицинският екип, ръководителите, ние играчите всички сме в една лодка, както се споделя. Така нещата се получават доста по-добре. Всички ние имаме зад нас най-хубавите последователи в цялата страна, което е огромно преимущество. Всички ние дружно може да реализираме триумфите доста по-лесно.

Мариани направи огромен трансфер искаш ли и ти?

-Мариани направи страхотна договорка. Радвам се за него. Той е мой другар и доста надарен футболист. Той даде всичко, което може за Левски. Сега му искам всичко най-хубаво на мястото, на което е. За себе си не мисля по въпроса. Аз си имам контракт с Левски. Тук съм, а моята фамилия се усеща доста добре в София. Поради тази причина не мисля за други неща, а съм съсредоточен върху моя тим.
 Нов в Левски: Радвам се, че вкарах, идват още
Нов в Левски: Радвам се, че вкарах, идват още

Насиру Мохамед се разписа в контролата с ФК Емирейтс

Каза, че ви харесва тук. Все отново мнението ти за града, страната и българите?

-Както споделих моето семейство е добре тук. Моята щерка се приспособява към учебното заведение. Моята жена харесва живота тук и се усеща доста спокойна. Няма какво да желае повече. Животът си тече обикновено. Добре се усещам тук.

Смени много треньори в България. Добре ли се работи с Петър Хубчев?

-Да, тъй като той е един образован треньор. Работата с него не е смешка, което е доста значимо. Всички си мислят, че той е доста затворен човек, който обаче работи с него знае, че той е доста отворен човек. Той разрешава да приказваш за всичко с него. Говоря за персонални проблеми или професионални такива. Той е човек, който обича да работи. Фокусиран е върху това, което би трябвало да се прави и е огромен експерт. Така, че ние сме група, която желае да работи съществено, да се труди крепко всеки ден и с този интелигентен треньор може да реализираме доста.
 Дени Алар повежда офанзивата на Левски против Черно море
Дени Алар повежда офанзивата на Левски против Черно море

Австриецът няма опция за дуела с " моряците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР