Централният бранител на Барселона Жерард Пике може и да играе

...
Централният бранител на Барселона Жерард Пике може и да играе
Коментари Харесай

Валверде: Пике не е отпаднал от сметките за утре

Централният защитник на Барселона Жерард Пике може и да играе на следващия ден вечер в реванша от 1/2-финалите на Ла Копа против Валенсия. Това призна наставникът на “синьо-червените” Ернесто Валверде на конференция през днешния ден. След дуела на Барса с Еспаньол испанските медии твърдяха, че контузията в коляното на номер 3 може да го извади от строя за към месец.

“Пике приключи дербито с болки, само че, както чакахме, не е изнемощял от сметките за на следващия ден. Ще упражняваме и ще видим”, съобщи експертът. “Така е, Вермален е контузен, само че Йери Мина е здрав и е разполагаем. Ако Пике не е възобновен, можем да сложим още Бускетс, Люка Дин… Ще забележим на тренировката. След това ще решим”, довери старши треньорът на “лос кулес”.

“Ще ни бъде мъчно против Валенсия. Съперникът е сложен за превъзмогване, добре се комплектова в отбрана и се провежда доста бързо за контратака. Този път ще са по-агресивни в нахлуване. Публиката ще бъде зад тях. Ще бъде мощен конфликт, доста тежък”, сподели още Валверде.

Каталунците завоюваха с 1:0 преди шест дни. Реваншът на “Местайя” е на следващия ден вечер от 22,30 часа. Примера дивисион 23 кръг, неделя 11 февруари  Барселона 21:00предстои  Хетафе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР