Централният бранител на България Божидар Чорбаджийски заяви, че всички в

...
Централният бранител на България Божидар Чорбаджийски заяви, че всички в
Коментари Харесай

Чорбаджийски: България е на 180 минути от Евро 2020

Централният защитник на България Божидар Чорбаджийски съобщи, че всички в националния тим мислят по какъв начин да се излезе от рецесията. Той добави, че " лъвовете " са на 180 минути от класиране за Евро 2020.
 България - Парагвай 0:1 @@@
" Промени се моята мотивация най-много. След 2-3 месеца в България, в които не се разчиташе на мен, бях леко отчаян, леко демотивиран. Там отидох да се потвърждавам в тим, който е фактор, в тим с доста огромни упоритости. Единствено съм отчаян, че не успяхме да се класираме за Лига Европа ", показа бранителят за смяната от ЦСКА-София в Стяуа.

" Мислим непрекъснато по какъв начин да излезем от тази рецесия. Бие по нашите имена, бие по България. За нас е много разочароващо и сме леко сломени душевен. Надявам се да се повдигне духът в тима и да последват положителните резултати. Не сме неприятни футболисти и всеки дава най-хубавото от себе си. Колкото и песимистично да са настроени хората в България, ние сме на 180 минути от европейско състезание ", разяснява Чорбаджийски пред Bulgaria ON AIR.
ЕВРО 2020 10 кръг, неделя 17 ноември  България 1:0краен резулат  Чехия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР