Централната роля на Юлиан Вергов в най-успешния медицински сериал Откраднат

...
Централната роля на Юлиан Вергов в най-успешния медицински сериал Откраднат
Коментари Харесай

Откраднат живот съживи кариерата на Вергов! Получава невероятен хонорар

Централната роля на Юлиан Вергов в най-успешния медицински сериал " Откраднат живот “ му носи солидни финансови дивиденти, които изцяло заслужено го вършат един от най-богатите артисти.

Освен че славата и хорската обич към него нарастват, банковата му сметка също набъбва. От кухнята на серийната продукция издават, че Вергов е артистът с най-голям хонорар в поредицата и си е стиснал ръцете с продуцентите за 5000 лв. на епизод, с цел да взе участие и в седмия сезон, който следва да бъде излъчен, писа " Галерия “.

Завъртелите се до момента шест сезона включваха приблизително по 50 серии. Толкова се чака да бъдат те и в идното продължение. Въпросната сума, за която се е договорил Вергов, не се изплаща едновременно, а на няколко елементи, тъй че топ звездата няма да вземе парите вкупом.

Вергов се трансформира в най-важния и обичан персонаж в " Откраднат живот “ в четвърти сезон, когато се включи в състава на продукцията. Благодарение на него тогава сериалът записва рекордна гледаемост, което беше и повода от Нова тв да изискат продължение на здравната сага.

Петият сезон, в който екранният доцент Банков не участваше, беляза спад в гледаемостта. В шести го върнаха и се оказа извънредно сполучлив.

Интересен факт е, че една серия се снима единствено за 2-3 дни, до момента в който в международен мащаб за епизод се отделя към седмица. Работата нормално продължава по 13 часа дневно, като стартира по мрачно и приключва по мрачно.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР