Централната ни банка промени цените на възпоменателните монети. Днес тя

...
Централната ни банка промени цените на възпоменателните монети. Днес тя
Коментари Харесай

БНБ повишава цените на възпоменателни монети

Централната ни банка промени цените на възпоменателните монети. Днес тя разгласява обновен лист на цените и наличностите, които влизат в действие още същия ден, съобщи " Монитор ".

Цените на паричните знаци са увеличени с до 9 лева Така сребърната възпоменателна монета с отчасти позлатяване на тематика „ 100 години Университет за национално и международно стопанство “ към този момент не коства 72 лева, а 80,40 лева Монетата по случай 150 години от основаването на Българска академия на науките (БАН) също нарастна от 78 лева на 84 лева

Монетата за Дряновски манастир също към този момент коства 84 лева, което е с 6 лева от горната страна по отношение на предходната цена. Монетата за „ Кукери ” от серията „ Български обичаи и традиции ” обаче е поскъпнала с едвам 1.20 лева - от 78 лева на 79,20 лева, демонстрира информация на уеб страницата на централната банка.

Възпоменателни монети може да се закупят на касите на Българска народна банка в София. Рекламации може да се правят на каса директно при продажбата им. От Българска народна банка припомнят, че е редно монетите да се съхраняват в подобаващи условия и да имат защитна капсула.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР