Централната минерална баня в София трябва да бъде запазена като

...
Централната минерална баня в София трябва да бъде запазена като
Коментари Харесай

Милка Христова: Централната минерална баня в София трябва да бъде запазена

" Централната минерална баня в София би трябвало да бъде непокътната като такава ", това сподели в изявление за обзорното предаване „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ Милка Христова, втора в листата на общинските съветници на „ Българска социалистическа партия за България “.

Според нея това скъпо за здравето на софиянци благосъстояние може да бъде още източник на доходи и да разкрие нови работни места.

„ Нашата столица разполага с две неповторими естествени благосъстояния. Това е зеленото злато, което имаме като Витоша, и течното злато, което имаме като минерални води. В програмата, която имаме като политическа мощ, в раздел „ Екология “, запазването на Централната минерална баня и възобновяване на останалите бани е едно от главните ни планове и решения, които считаме да осъществим. За нас минералната вода е скъпа на първо място като облага за възобновяване здравето на жителите. Очаквам благодарение на софиянци, да получим и тяхното утвърждение, и още в идващия бюджет да залегнат средства, в случай че би трябвало, за образуване на
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР