Централната комисия по провеждане на пряк избор за председател на

...
Централната комисия по провеждане на пряк избор за председател на
Коментари Харесай

БСП избира своя нов лидер на 26-ти септември

Централната комисия по осъществяване на директен избор за ръководител на Българска социалистическа партия (ЦКПИ) възобнови своята активност, оповестиха от " Позитано ", откъдето прецизираха, че работата е възобновена в четвъртък.

На своето първо съвещание след края на изключителното състояние в страната комисията актуализира хронограмата за избора на ръководител на Българска социалистическа партия. Промяната в хронограмата се наложи след краткотрайното прекъсване на отчетно-изборната акция заради епидемиологичната конюнктура в страната. След решение на Народно събрание на Българска социалистическа партия от 29 май отчетно-изборната акция е възобновена и е планувана нова дата за осъществяване на вота за ръководител на партията – на 26 септември 2020 година

Според обновената хронограма всички непроведени общински (районни) конференции и общи събрания би трябвало да се проведат в период до 16 август 2020 година Кандидатите за ръководител на Българска социалистическа партия се записват от ЦКПИ в период до 21 август.

Предизборната акция започва на 27 август 2020 година – 30 дни преди изборния ден.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР