Централната комисия по провеждане на пряк избор за председател на

...
Централната комисия по провеждане на пряк избор за председател на
Коментари Харесай

БСП избира нов лидер на 26 септември

Централната комисия по осъществяване на директен избор за ръководител на Българска социалистическа партия (ЦКПИ) възобнови своята активност, оповестиха от " Позитано " 20, откъдето прецизираха, че работата е възобновена в четвъртък.
На своето първо съвещание след края на изключителното състояние в страната комисията актуализира хронограмата за избора на ръководител на Българска социалистическа партия. Промяната в хронограмата се наложи след краткотрайното прекъсване на отчетно-изборната акция заради епидемиологичната конюнктура в страната. След решение на Народно събрание на Българска социалистическа партия от 29 май отчетно-изборната акция е възобновена и е планувана нова дата за осъществяване на вота за ръководител на партията – на 26 септември 2020 година
Според обновената хронограма всички непроведени общински (районни) конференции и общи събрания би трябвало да се проведат в период до 16 август 2020 година Кандидатите за ръководител на Българска социалистическа партия се записват от ЦКПИ в период до 21 август. Предизборната акция започва на 27 август 2020 година – 30 дни преди изборния ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР