Централната избирателна комисия вече работи по подготовката на предсрочния парламентарен

...
Централната избирателна комисия вече работи по подготовката на предсрочния парламентарен
Коментари Харесай

ЦИК подготвя предсрочния парламентарен вот

Централната изборна комисия към този момент работи по подготовката на предварителния парламентарен избор наесен. Направено е пазарно изследване и ще се закупят 10 хиляди ролки с термична хартия, нужни за машините за гласоподаване, които би трябвало да са доставени най-късно на 15 септември, заяви БНР.

Предмет на полемика в ЦИК е също съхранението на устройствата, те не престават да са в частния склад на " Карго партнер ", за което се заплаща наема повече от половин година, защото управляващите не подхващат дейности за намирането на подобаващ държавен склад. ЦИК одобри единомислещо, че още от първия ден на работата на служебното държавно управление още веднъж ще се изиска във незабавен порядък намирането на държавен парцел за предпазване на устройствата.

В момента се разискват изискванията за възобновяване на контракта с частната компания, изминал преди месец.
анкета
Как бихте дали своят вот през днешния ден?
Продължаваме промяната ГЕРБ/СДС Движение за права и свободи Българска социалистическа партия ИТН Демократична България Възраждане Български напредък Вътрешна македонска революционна организация Други
Продължаваме промяната

ГЕРБ/СДС

Движение за права и свободи

Българска социалистическа партия

ИТН

Демократична България

Възраждане

Български напредък

Вътрешна македонска революционна организация

Други

Припомняме, България отива на предварителни избори есента. Това стана ясно, откакто на президента Румен Радев несбъднат. Причината е, че Народното събрание отхвърли предлагането на Българска социалистическа партия за приемане на Законодателна стратегия за идващите шест месеца.

А до разпада на ръководещата коалиция се стигна, откакто водачът на Има Такъв Народ Слави.

Между Политическа партия и Има Такъв Народ избухна и различен скандал, откакто шестима депутати, измежду които и някогашния министър на спорта като насочиха остри рецензии към водача Слави Трифонов. Това беше приветствано от премиера Кирил Петков, който съобщи, че търси, с цел да резервира ръководещата коалиция болшинство в пленарната зала.

Опозиционните партии ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане се сплотиха също показаха неодобрение против метода на ръководство на Политическа партия. Костадин Костадинов даде поръчка за, а от народните представители от.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР